ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. φασόλια
  • 250γρ. γαρίδες
  • Ρόκα
  • Σπανάκι
  • Πράσινη πιπεριά
  • Κόκκινη πιπεριά
  • 1 Πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. Βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι 
  • Πιπερι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μαυρομάτικα για 10 λεπτά στην συνέχεια σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε. Τα βάζουμε πάλι να βράσουν για άλλα 20 λεπτά τα στραγγίζουμε καλά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις γαρίδες χωρίς λάδι για 10-15 λεπτά. Αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρόκα και το σπανάκι, ρίχνουμε τα μαυρομάτικα και τις γαρίδες, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ½ πορτοκάλι σε κυβάκια και τέλος ρίχνουμε το βαλσάμικο και τα μπαχαρικά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 300 Kcal
Carbs: 32 g
Pro: 22 g
Fat: 7 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές