ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Παντζάρια
  • 1 πατάτα
  • 2 καρότα
  • ½ κρεμμύδι ξερό
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100γρ. γιαούρτι 2%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα παντζάρια, την πατάτα, το κρεμμύδι και το καρότο . Στη συνέχεια χτυπάμε τα λαχανικά στο μίξερ ή με μπλέντερ χειρός μέχρι να ομοιγενοποιηθουν. Τέλος, τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να πάρουν μια βράση με το γιαούρτι χαμηλών και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 80 Kcal
Carbs: 10 g
Pro: 3 g
Fat: 3.3 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές