ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Παντζάρια
- 1 πατάτα
- 2 καρότα
- ½ κρεμμύδι ξερό
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 100γρ. γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα παντζάρια, την πατάτα, το κρεμμύδι και το καρότο . Στη συνέχεια χτυπάμε τα λαχανικά στο μίξερ ή με μπλέντερ χειρός μέχρι να ομοιγενοποιηθουν. Τέλος, τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι για να πάρουν μια βράση με το γιαούρτι χαμηλών και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 80 Kcal |
Carbs: | 10 g |
Pro: | 3 g |
Fat: | 3.3 g |