ΥΛΙΚΑ

  • 350γρ. φιλέτο κοτόπουλο 
  • 100γρ. σπανάκι ωμό
  • 80γρ. Μοτσαρέλα
  • Αλάτι
  • Πιπερι
  • Ρίγανη 
  • Σκόρδο τριμμένο
  • 2κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 100γρ. κινόα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανοίγουμε το φιλέτο κοτόπουλο στη μέση και γεμίζουμε με το σπανάκι και τη μοτσαρέλα, βάζουμε αλάτι πιπερι, ρίγανη, σκόρδο, ελαιόλαδο και το βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30-40 λεπτά. Αφού ξεπλύνουμε την κινόα την βάζουμε σε μια κατσαρόλα βάζουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Τέλος, σερβίρουμε το κοτόπουλο με την κινόα και προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 320 Kcal
Carbs: 5 g
Pro: 45 g
Fat: 10 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές