ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. κιμά σόγιας
  • 350γρ. μακαρόνια ολικής
  • ¼ κόκκινη πιπεριά
  • ¼ κίτρινη πιπεριά
  • ¼ πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
  • 1 τριμμένη τομάτα
  •  4κ.σ. ντομάτα πολτός
  • 1κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. κίμινο
  • 1κ.γ. κόλιανδρος
  • Αλάτι
  • Μιξ πιπεριών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον κιμά σόγιας και το βράζουμε για 5 λεπτά. Στην συνέχεια τον ξεπλένουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τις πολύχρωμες πιπεριές και το κρεμμύδι αφού τα έχουμε ψιλοκόψει και τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα. Στην συνέχει ρίχνουμε τον κιμά σόγιας, την τριμμένη τομάτα,  τον πολτό, το ελαιόλαδο και όλα τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει. Μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς, σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά. Αφού είναι έτοιμα τα ζυμαρικά και ο κιμάς σερβίρουμε.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 378 Kcal
Carbs: 44 g
Pro: 17 g
Fat: 17 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές