ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • ¼ φλ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 μεγάλα  φρέσκα ροδάκινα
  • ¼ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και τα ροδάκινα που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά. Στην συνέχεια σε ένα ταψάκι βάζουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το μείγμα, τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτα και βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 3 ώρες. Στην συνέχεια σπάμε το μείγμα σε ισόποσα κομμάτια και διατηρούμε στην κατάψυξη .

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
20 τεμάχια

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 34 Kcal
Carbs: 4 g
Pro: 2 g
Fat: 1.3 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές