ΥΛΙΚΑ

  • 180γρ. αλεύρι ολικής 
  • 3 μπανάνες ώριμες
  • 1κ.γ. baking powder
  • 2κ.σ. μέλι 
  • 2κ.σ ταχίνι 
  • 20gr. Τριμμένο αμύγδαλο
  • Ξισμα από 1 πορτοκαλί 
  • 100ml γάλα αμυγδάλου 
  • 1/2φλ. κακάο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τις μπανάνες στο μίξερ μέχρι να λιώσουν. Στην συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder το ξύσμα πορτοκαλιού, το μέλι, το ταχίνι και το κακάο, το αμύγδαλο και τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το γάλα αμυγδάλου και χτυπάμε καλά το μείγμα με ένα κουτάλι. Το βάζουμε σε μια φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
6-8 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 170 Kcal
Carbs: 24 g
Pro: 4.5 g
Fat: 5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές