ΥΛΙΚΑ
- 80 γρ. Λιωμένη μπανάνα
- 60 ml. Γάλα της επιλογής
- 50 γρ. Βρώμη
- 1 κ.σ. Μέλι ή σιρόπι αγάυης
- 1κ.σ. Κανέλα
- Λίγο άρωμα βανίλιας
- Σταφίδες, καρύδια και μέλι για topping (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά θα πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 C. Στη συνέχεια σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά: βρώμη, κανέλα, μπανάνα, μέλι, γάλα και το άρωμα βανίλιας. Τοποθετούμε το μείγμα σε 1 μικρό κεραμικό φορμάκι και τα ψήνουμε για 15-20 λεπτα. Μπορούμε να σερβίρουμε με φρούτα αποξηραμένα ή μη, ξηρούς καρπούς, μέλι κ.ο.κ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Γλυκά |
Ποσότητα: |
4-6 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 90 Kcal |
Carbs: | 10 g |
Pro: | 3 g |
Fat: | 4 g |