ΥΛΙΚΑ

  • 80 γρ. Λιωμένη μπανάνα
  • 60 ml. Γάλα της επιλογής
  • 50 γρ. Βρώμη
  • 1 κ.σ. Μέλι ή σιρόπι αγάυης
  • 1κ.σ. Κανέλα
  • Λίγο άρωμα βανίλιας
  • Σταφίδες, καρύδια και μέλι για topping (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά θα πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 C. Στη συνέχεια σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά: βρώμη, κανέλα, μπανάνα, μέλι, γάλα και το άρωμα βανίλιας. Τοποθετούμε το μείγμα σε 1 μικρό κεραμικό φορμάκι και τα ψήνουμε για 15-20 λεπτα. Μπορούμε να σερβίρουμε με φρούτα αποξηραμένα ή μη, ξηρούς καρπούς, μέλι κ.ο.κ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
4-6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 90 Kcal
Carbs: 10 g
Pro: 3 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές