ΥΛΙΚΑ
- 2 γλυκοπατάτες
- 200γρ. μανιτάρια
- ½ Κρεμμύδι ξερό
- 80γρ. Κατίκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα
- 1κ.σ. Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι τα οποία έχουμε ψιλοκόψει για 10 λεπτά. Στην συνέχεια, κόβουμε τις γλυκοπατάτες στη μέση και βγάζουμε το εσωτερικό τους, το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε και ξαναγεμίσουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 200 βαθμούς. 5-10 λεπτά πριν τις βγάλουμε προσθέτουμε το κατίκι και μόλις τις βγάλουμε προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 185 Kcal |
Carbs: | 22 g |
Pro: | 7 g |
Fat: | 7 g |