ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. πέννες ολικής
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1/2 κ.σ. σκόνη σκόρδου
  • Αγγούρι
  • 3φλ. τοματίνια
  • 1φλ. ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 100γρ. φέτα ή ανθότυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πέννες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στην συνέχεια κόβουμε σε κύβους τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τις μαγειρεμένες πέννες, τις ελιές και τον άνηθο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε το τυρί της επιλογής μας, το ελαιόλαδο και το ξύδι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 470 Kcal
Carbs: 40 g
Pro: 12 g
Fat: 15 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές