ΥΛΙΚΑ
- 120γρ. μακαρόνια ολικής (ωμά)
- 2 τομάτες
- 1 μελιτζάνα
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 2κ.σ. τομάτα πολτό
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι γλιστρίδα
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά ψιλοκόβουμε την τομάτα, την μελιτζάνα, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο νερό και τα αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε την τομάτα πολτό και το αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε με την σάλτσα. Στην συνέχεια σερβίρουμε και ρίχνουμε το φρέσκο ελαιόλαδο και την γλιστρίδα.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 399 Kcal |
Carbs: | 56 g |
Pro: | 10 g |
Fat: | 15 g |