ΥΛΙΚΑ

Για την βάση θα χρειαστούμε :

  • 180 γρ. βρώμη
  • 90 γρ. Τριμμένη καρύδα
  • 30 γρ. Τριμμενο φυστίκι
  • 5 κ.σ. Λάδι καρύδας / ταχίνι
  • 2 κ.σ. Κακάο
  • 1 κ.σ. Μέλι
  • 2 κ.σ. Νερό
  • 1 κ.γ. Άρωμα βανίλιας
  • Βατόμουρα
  • φυστικοβούτυρο / αμυγδαλοβούτυρο

Τopping :

  • 150 γρ. Κουβερτούρα λιωμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά της βάσης μας στο multi και αναμειγνύουμε καλά. Ύστερα σε ένα τετράγωνο, κατά προτίμηση ταψάκι, πάνω σε μια λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα και πιέζουμε για να δημιουργήσουμε μια καλή στρώση. Στην συνέχεια αφού έχουμε λιώσει τα βατόμουρα, τα απλώνουμε από πάνω μαζί με το φυστικοβούτυρο/αμυγδαλοβούτρο και βάζουμε στο ψυγειο το μείγμα. Όταν πλέον θα χει παγώσει ρίχνουμε από πάνω την λιωμένη κουβερτούρα και κόβουμε σε κομμάτια.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
8-10 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 152 Kcal
Carbs: 26 g
Pro: 3 g
Fat: 4 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές