ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • 1φλ. χούμους
  • 100γρ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1φλ.  ψιλοκομμένες ελιές
  • 1φλ.. ψιλοκομμένα τοματίνια
  • Άνηθος
  • Λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε  το αγγούρι σε λεπτές επίπεδες λωρίδες. Τοποθετούμε τις φέτες σε χαρτοπετσέτες για να στραγγίξουμε την υπερβολική υγρασία.

Σε μια επιφάνεια κοπής ή καθαρή επιφάνεια, τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού και απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα χούμους πάνω από κάθε φέτα και στη συνέχεια γεμίζουμε με φέτα, ελιές, ντοματίνια και άνηθο. Κάνουμε ρολάκια τις φέτες αγγουριού και ρίχνουμε λίγο  χυμό λεμόνι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4-6 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 60 Kcal
Carbs: 3 g
Pro: 5 g
Fat: 6 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές