ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ. τσουρέκι
  • 100γρ. χουρμάδες
  • 100γρ. αμυγδαλοβουτυρο
  • 80γρ. φουντούκια
  • 80γρ. αμύγδαλα
  • 50γρ. κουβερτούρα
  • 100ml φυτικό γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μικρό μίξερ το τσουρέκι, τους ξηρούς καρπούς και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια χτυπάμε τους χουρμάδες με 50ml γάλα και τα βάζουμε στο μπολ επίσης. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και το αμυγδαλοβουτυρο και ανακατεύουμε καλά. Αφού λιώσουμε την κουβερτούρα την προσθέτουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε το μείγμα σε μικρές μπάλες και το βάζουμε στο ψυγείο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:
8 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 110 Kcal
Carbs: 12 g
Pro: 4 g
Fat: 10 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές