ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. μανιτάρια
  • ½ κρεμμύδι  ξερό
  • ½ φλ. Λευκό κρασί
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • 1κ.γ. σκόρδο τριμμένο
  • 1κ.σ. κύμινο τριμμένο
  • 1κ.σ. θυμάρι ξερό
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει. Τα αφήνουμε να αφυδατωθούν και προσθέτουμε 2 κούπες νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά σιγά-σιγά. Τα αφήνουμε να μαγειρεύουν για περίπου 30 λεπτά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 172 Kcal
Carbs: 5 g
Pro: 20 g
Fat: 8 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές