ΥΛΙΚΑ

  • 2 ψάρια της επιλογής σου (π.χ. τσιπούρα, λαυράκι, σολομός κ.α.)
  • 80γρ. ανθότυρο
  • 400γρ. ωμό σπανάκι
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε το ψάρι από τα κόκκαλα με προσοχή. Στην συνέχεια βράζουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε καλά. Αφού έχει κρυώσει το σπανάκι ανοίγουμε στην μέση το ψάρι και γεμίζουμε με το σπανάκι και το ανθότυρο. Ψήνουμε στο φούρνο για 20-30 λεπτά στους 180 βαθμούς. Αφού κρυώσει το ψάρι προσθέτουμε το λαδολέμονο και σερβίρουμε.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 270 Kcal
Carbs: 3 g
Pro: 11 g
Fat: 6.5 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές