ΥΛΙΚΑ

  • 80γρ. βρώμη
  • 2 αυγά
  • 250γρ. ανθότυρο
  • 1 k.g σπανάκι βρασμένο
  • 200ml γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνιθος 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Ρίχουμε το μείγμα σε λαδόκολλά και Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
4 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 280 Kcal
Carbs: 17 g
Pro: 19 g
Fat: 20 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές